En stund lycka!

Hei hoppas att det är fint med er! Det är det iallafall med mig för stunden! Ska till Norrland och släppa hundarna i skogen så att de kan få springa och lära sig att skälla på älgar! Nu undrar ni nog varför vi åker hela vägen "bara" för att göra det, men det är för att det är för mycket varg i Dalarna!!! Kommer att sakna de nära här hemma... men snart är vi tillbaka hemma igen!
 
Ikväll har vi ätit middag med farfars syster Berit och Dora! De är från Finland precis som farfar, och jag tycker att de pratar så vackert! det är så vackert med finlandssvenska!
Nu ska jag nog packa!
 
Ha det bra! / Bonden!

"Må Du gå i frid, till mildan paradis..."

En kommer och en går. Det är ju faktiskt sant! Idag har vi begravt farfar. Och igår fick jag en liten tremänning! Det är precis som faster-Berit sa: "Livet går vidare." Och det är ju så. Jag är så glad för all den tid jag har delat med farfar, alla fina minnen, alla glada stunder tillsammans!
 
 
puss och kram!  / Anna Panna!
 

Regn...

Hej usch vad jag hatar regn har ju nästan inte haft någon fin dag fast igår och förgår var det faktiskt väldigt fint fast det bara var typ 20+ grader... Men det är väl typiskt Sverige. Idag har jag varit med Ylva vi har inte gjort speciellt mycket eftersom vädret absolut har varit kast... Ska se vad jag hittar på ikväll i för går var jag med Linnea, Anna och Annas kille Casper vi hade riktigt roligt gick runt på noret och mest prata och retades lite med dom minsta på hockey skolan haha! Kasta sten i deras klassrum där dom sov men ingen stor sten alltså. Ikväll hoppas jag att jag och Elin ska hitta på något kanske gå in på noret och köpa glass eller något? Får väl se! Puss / Wilma


Träning!

Hej! Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men i bland orkar jag bara inte eller har fullt upp! Men idag orkar jag och då bloggar jag helt enkelt ;)
 
Jag har en sak jag måste göra och det är att ta mig ut och springa kommer ju snart bli värsta fettot... Jag har nog inte varit ute och sprungit sen jag sov över hos Elin och det var för nästan 4 veckor sedan! Gach... Ska ut och jogga imorgon för just nu kommer det nog bli rengn.
 
Igår: Var jag och shoppade i Stockholm med min familj var på Täby centrum på hollister och köpte en T-shirt och en långärmad som är jätte mysig och så en parfym där ifrån luktar riktigt gott! Sen efter töby åkte vi till Barkaby och där blev det en jacka från Helly Hansen vit för både träning och rengn jacka kan man ju även ha vanligt också. Och så en hodd från Peak Performence! Riktigt nöjd faktiskt även om det kanske inte var så mycket :) och juste ett par nya löppnings skor! Rosa Nike :)
 
Har inga bilder en så länge på det men kommer säkert dyka upp någon ;) så det var nog allt.
Förutom får någon tråkigt och vill gyma eller springa ring/ smsa mig!! :)
 
Harre! // Wilma
 

Hur ska jag förklara?

Hei hoppas allt är bra med er, om ni nu finns? Det känns som att jag i varje inägg skiver att jag säger "förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, men..." och nu gör jag det igen! Förlåt för att jag inte har skivit någonting på ett tag, men det när nämligen så att hela mitt liv är uppochner! Jag lever i drömmar från dag till dag... Mardrömmar, att farfar nu har gått bort, och jag saknar honom mågot så fruktansvärt mycket. Det är precis som mamma sa en kväll när pappa och jag satt och grina vid köksbordet, att "det är inte döden som är det värsta, det är saknaden." 
 
Så finns det ju också vackra drömmar, om kärlek och vänner, men dem vill jag nog hålla för mig själv en stundtill!
 
 
Puss ock kram!      / Anna Panna!
 
  

Tränat

Nu ikväll har jag sprungit 3km och kört lite styrka - mage. Var väldigt jobbig eftersom min kondition har värklien försvunnit, men nu ska den tillbaks och bli bättre än någonsin! Nu så ska jag gå och lägga mig och imorgon så kommer lite självporträttsbilder jag tog för någon dag hoppas jag! :)

Natti Natti//Frida

Rött till häst


Min senaste vecka

Resultatet efter att jag och Wilma Did Dyed my hair!!
 
Fredags åkte min älskade vän <3 Har saaknat honom såå mycket, men jag är ganske säker på att har det bra  hemma i Alfta!!
 
Och i Lördags så Pip Dyed jag oh Wilma mitt hår! Syns knappt, men när det väl synns är det skit snyggt!!
 
Öhhh... Och i Söndags kommer jag knappt ihåg vad jag gorde, tror jag packade och tvättade hela degen!
 
Och i Månadgs small det!! RIDLÄGER!! Wihhoooo!! Det var alltså dags för sommarens ridläger! Det blev inte långt bort, utan hemma på klubben i Leksand! När jag så vilka som var med så blev jag faktist lite besviken det var massa "småbarn" och så, jag som hade trott att detskulle vara några som var älder än oss (min Hannah och Edla). Aja, det var ju en massa som vi inte kände också, kanske träffar man någon ny kompis? ;)
 
Lägret har varit super duper kul! Fick tyverr inte några nya kopisar, men har kommit närmre Hannah och Edla, Petro har jag också lärt känna bättre! Under veckan har jag även lärt känna Plutten, Gino ooh Junior bättre! Vi har även badat varrannan kväll, jag badade i shorts och tröjja varige gång :P Jag har tagit märke tre och lärt mig en massasaker! 
 
På Lördag var det sista dagen på lägret, vi hade alla prov och allt gick bra! Efter vi hade slutat hjälpte jag Hannah, hennes syster Emma och mamma att lasta deras foderhäst Lassie. Hon är väääldigt svår lasstad,hon är inte rädd,utan har bara bestämmt sig för att inte gå in i transporten. Dom tror att det också kan bero på att hon har blivit bortskämd med att åka lastbil... Tillslåt, efter e timmes kämpande med att få in henne i transporten så gav vi upp och Hannah och Emma beslöt sig för att gå hem, en cirka 1,5h lång tur ;) hahaenvisare häst finns inte! Och mitt i allt ihop när vi stor med linor och spö och allt så ringer Michelle och säger att Plutten är halt... (Ojj, ojj, ojj... hoppas allt är bra! Nu när alla ridskolehästar är på väg till Näs för några veckors välförkänt bete!) men som tur var var det inget allvarligt, han ville inte gå över en spång över ett träsk och hade hoppat in i massa stenar. Kvällen spenderades med att köra massa skotkärror med spån och sedan lite välförkänt pizza! Sen somnade två trötta tjejer framför Horton :P Haha, vi vaknade när dem andra kom tillbaks från Näs :)
 
Söndag, Måndag och Tisdag har det inte hänt så mycket, har varit hos Farmor, Ludde har lekt med Loke och tagit en myspromenad med Anna, fick höra både roliga och sjukt tråkiga saker som har hänt medans jag har varit borta! 
 
Ja, det är ven vad jag har gort :) Imorgon kör vi en uppryckning och försöker hitta på något vättigt! :D
 
Hare bra! //Frida <3

Jobbigt värre...

Hei har inte skrivit här på ett bra tag nu, efter som att jag har tre jobb att sköta + att farfar ligger ned sövd i respirator på intensivvårdsavdelningen, med blodförgiftning i hela kroppen och en massa annat! :'( Så jag kommer antagligen inte blogga på ett tag...igen...Men nu har jag iallafall en anledning! en  
Finaste farfar!
 
Hei så länge! / Anna Panna!

Bilder


Tog självpoträtt i förrgår när jag faktiskt har lockigt hår rätt nöjd hatar hur det ser ut fram ifrån men bak ifrån är det faktiskt helt okej :)
 
// Wilma
 

Imorgon

Arikvet Imorgon blir det en rolig, ledsam och lång dag! Först så blir det upp till stallet vid 8a tiden och höra med Petra om när magge ska verenärbesiktas, sen hem och vänta på Whilma och Maria som ska gräva up några buskar (hoppas Whilma kan hjälpa oss lite med Ludde!), sen iväg till falun och Borlänge, gå på Aubiose och kolla på massa olika plattor och murar och sånt (vi får se om jag hänger med på det eller är i stallet under besiktningen). Ja, sen så är det ju magge som ska åka imorgon (om han går igenom beiktni gen vill säga)... Sista gången i mittliv jag ser honom... Åhh, älskling... Hur ska jag klara mig? Hur ska detta gå utan dig? Allt kul vi har haft... Och så nu, så skavi skiljas åt och aldrig synas igen... Fyfan vad jag kommer att grina imorgon, grinar licksom redan nu... Jaja, du kommer i allafall få det super hos din nya familj! Godnatt! //Frida :)

I fucking love SUMMER!

Tja! Vädret är så jävla bäst just idag! Har varit till både sommarland och badat i en tjärn! Ska bara se min snygga bränna tomat röd... Men så ska det vara efter många molninga dagar!
 
På sommar land idag var jag med Whilma, hennes syster Viola och Violas vän Linda. Riktigt kul! ca 1 timme efter det undra Elin om jag ville följa med Henne och hennes bror Jonas och hans vän Oskar till en tjärn och bada. Och jag hängde på och där var vi i 1 timme kanske? Var riktig varmt där säkert lite mer än 20 grader kanske 22? Mysigt!
 
Jag älskar sommaren det bästa som finns är när det är varmt och man kan bada till sent på kvällen och grilla det är det bästa jag vet!
 
// wilma

I solen

 
Sitter just nu på altanen och dööör, såå sjukt varmt!! Ska snart gå och byta om, sitter just nu i svart klänning... Känns inte som de perfäckta kläderna just nu... hehe ;) 
 
Ska kanske försöka ta självporträtt? ;)
 
Puss&Kram //Frida :) 
 
Ps1-Kommer snart ett inlägg om  vad jag har gort de senaste dagarna! :)
Ps2-Kom just på en superidé, kan ringa Anna och fråga om hon vill bada! :D Hehe, såå smart man är.. :P 

Tävling på Nellieberntsson.se!!

Jag såg att Nellie Berntsson hade en tävling på sin blogg, där man kan vinna en valfri produkt från horsemeup.se för ett värde av 1000kr!!! Jag valde dem här ursnygga ridbyxorna! Klicka HÄR för att komma till tävlingen på nellieberntsson.se!
Nellies ursnygga stigbyglar från horsemeup.se!
 
Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se för 1000:-

Dressed for summer!

♥ Summer ♥

Im in love whit summer!

Hej! Måste säga att jag verkligen är kär i sommarn men vart är den? Blåsigt och kallt nästan som höst! Men man måste göra det bästa av det så går runt i shorts och linne men en jeans jacka är aldrig fel! Hehe! Ska berätta lite kort om min dag: gick upp vid halv 8 för att duscha, sminka mig, platta håret och cykla iväg då jag skulle vara framme 9 men belv där kvart över hos Anna... Där fixa vi schema till sommar jobbet och åt även där!
Efter det cykla jag hem till Elin och var med henne tills runt 7. Vi bakade muffins med m&m och marabo choklad så grymt gott! Se bild på min instragram: willmaolsson och följ mig gärna om ni vill! :)
 
Imorgon åker jag pappa, min bror och hans kompis till sommarland på eftermiddan! Hoppas på fint väder! Nu ska jag titta klart på CSI!
 
Harre Puss & Kram // Wilma
 
 

Himlaspelet

Hei, hei, hei! Sitter här och lyssnar på musik och har nyss kommit hem från Himlaspelet! :D  Sköt att få komma igång så att man har något att göra på dagarna :P
imorgon blir det mera Himlaspel och dagarna efter det också. Hela juli nästan... Men det är kul!
 
NU blir det chokladglass :D
 
Ha det fint! / Anna Panna!
 

Älskade, älskade, älskade du <3

Hehe, bjuder på bilderna ;) 
 
Jag vet, ingenting är säkert ännu, men det ser inte ljust ut för dig och mig... Dom har ju bara varit här en gång ännu, men... Jag tror att du snart kommer att lämmna mig... Om en månad kanske du står på lösdrift någon hos någon anna, och förgyller någon annas liv, precis som du har gort med mitt. Du har hjälpt mig, stöttat mig och vi har uttväklats tillsammans, Jag har lärt mig otroligtmycket med dig, och utan dig hade ag inte varit den jag var idag... I ridningen har du betytt allt för mig, kära du... Våran tid var inte låmg, men den var underbar... Vi var bara inte menade för varandra, och jag lovar att du kommer ha det super, din lilla bajskorv <3 Älskar dig & det vet du <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
Blev ett tidsinställt, är antagligen hos Anna just nu och planerar jobb ;)
 
// Frida <3

Mina åsikter

Först vill jag bara säga ett stooooort FÖRLÅT för att jag inte har boggat på ettbra tag... har haft mycket att göra och har inte orkat... Tur att jag detar bloggen med de bästa som uppdaterar! :D<3
 

Okej, kom precis på när jag var inne på Nellie Berntssons blogg att jag ska börja med att skriva "Mina åsikter" om olika saker, bloggare och annat!Vad säger ni om det? 
 
Tänkte alltså börja skriva om vad jag tycker om Nellie Berntsson!
(Vet du inte vem det är eller inte har ett hennes blogg? Kolla in den HÄR!)
Jag vill också säga innan jag skriver att jag menar ABSOLUT inget illa om Nellie eller så... ja, ni får se ;)
 
Jo, Nellie har alltså tre b-ponnyer (vad jag ha förstått det som), Bellman, Elvis och Stella. Och jag är väldigt avundsjuk på henne för det! Jag har inte sett så mycket av hennes ridning, men avdet jag har sett så tycker jag att hon behöver komma ner lite i sadeln. Och sen en sak, som jag egentligen inte vet någonting alls om, är att jag tycker att hon rider lite lite dressyr, jag vet som sagt ingentin om hon rider mycket eller lite dressyr, men av vad jag vet så tycker jag att det är väldigt mycket hoppningoh markarbete, men jag kan ha fel...
 
Och sen har jag en fråga till er läsare, hur gammal tycker ni att hon ser ut på bilden nedan?
 
 
Jag frågade min bror (som är lika gammal som Nellie) och han sa 14 (Lika gammal som mig)... Och det är det som jag stör mig på lite med Nellie, hon är 12 år och hon betersig/sminkar sig/klär sig som än som är lika gammal, om inte äldreän mig... Visst, hon får väl se ut som hon vill och så, men jag menar så många "fjortisbilder" och sånt hon lägger upp på sig själv på instragam och bloggen, så gör liksom 9orna i min skola...
Och att hon håller på med en massa killar hela tiden (okej, det är väl kanske jag också lite avundsjuk på) men att dom är så sjukt mycket äldre och så... Och dog lite när jag läste att hon hoch hennes förra pojkvän Adam, hade "Gort lite saker igår kväll som vi inte ska prata om" när de hade sovit över... 12år och av men oskulden???!!! OM det är så så vet jag inte vad...
 
Ja, ver det något mer? Nej, tror inte det :P 
 
Men något jag absolut INTE vill ha är en massa elaka kommentarer! Detta är som sagt MIN åsikt och jag står för det jag har skrivit! ;)
 
Puss&Kram&Godnatt // Frida <3 
 
Ps - Ingen behöver klaga på min stavning... hehe :P

1/7

Hej hej! Sitter just nu och tittar på Fotbolls EM final! Hejar på Italien men Spanien leder...
Idag har jag varit och badat och tränat med Anna så här på kvällen.
Det är så tråkigt väder här i Lekke men på kvällen är det faktiskt ganska fint men fortfarande inte så här jätte varmt nästan lite ruskigt faktiskt :/ Tänkte gå på sommarland och se Ulrik Munther men då var det ingen som kunde... Så blev inget. Aja får väl bli en annan gång inget Peace and Love heller men kanske nästa år!
 
En bild från i veckan. Vet att min mage ser jätte stor ut men det är min arm som försvinner :P
 
Nu: ska jag titta på fotbollen där Spanien ser ut att vinna står ju 4-0...
 
Senare: Ska sova
 
Imorgon: Titta på jobb schema till sommar jobbet och sen ska jag försöka göra något vetigt!
 
Puss & Kram // Wilma
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall